Hemma.

Kom hem runt klockan 1. Orkar inte me skolan o ja mådde illa så jag gick hem. Sofia gick också hem hon hade huvudverk. I alla fall så ligger hon och sover i min säng medans jag har fixat lite i mitt rum, plockat upp och så. Skulle fixa min garderob men får göra det när Sofia har vaknat för jag kan inte lägga kläderna på henne liksom. Eller kan, kan jag men jag vill inte väcka henne. Hon borde vara trött, har haft massa sker i helgen m.m. Hon kan i alla fall sova på dagen vilket jag inte kan, ska ringa mamma snart och be henne köpa hen donken till middag för jag känner verkligen för att äta det. Srry också om jag inte har bloggat men jag har inga bilder förutom cam bilderna och dom är inte så roliga och dels så har jag ingen desig och ingen motivation så när min dator kommer tillbaka ska jag försöka fixa en design. Har inte något photoshop på Macen och jag orkar inte ladda ner i 30 dagar. Det känns lättare att jobba på den svarta datorn och inte på macen. I alla fall så ska jag väl försöka plugga lite nu, har en sak som skulle ha lämnats in förra veckan som jag måste göra klart och sedan arbetsprover. Nu vart jag väldigt sugen på pommes. puss.

//Hanna

Shopping!

har haft massa med prov och lite problem, i alla fall så har jag shoppat idag, köpte en väska en shorta solglasögon och ett svart skärp orkar inte visa allt men tänkte bara säga att jag lever (a).
pussokram

Fest igår !


haha okej krazzy bild. I alla fall så fyllde Louise år den 10 Mars och hade fest igår ! I alla fall hade vi super roligt, Maskerad var det, jag vart Leopard hehe, oväntat ? I alla fall är det söta Johanna brevid mig, vi gjorde oss i ordning tillsammans, Johanna var byggare bob super söt ! I alla fall så är jag trött. Vaknade halv 7 -.-'. Har precis städat mitt rum. Har massor att göra idag, plugga Musik(prov på fredag), göra klart So:n(skulle vart inlämnad igår), plugga No(har prov på onsdag), jobba med filmanalysen(ska vara innne på måndag) och till sist jobba matte(prov på måndag). Ska träffa Robin på kvällen också kommer inte palla plugga hela dagen. puss.

Skolan.

sitter i skolan och har so... skit tråkigt om jag får säga det själv måste jobba ikapp i senskan eller göra den i alla fall den ska vara klar imorgon. Jag vill så inte ha fredag.. för då betyder det att allt måste vara klart och jag orkar verkligen inte jobba ärsle av mig. I dag fyller min kompis Louise år så grattis till henne ! :D
aja ska plugga nu, puss

Skolavslutningsklänning

Linnea ville se hur min klännin såg ut så jag ska visa det, dock är det inte så bra bilder eftersom att det är tagen med macbookens cam men jag kan inte ta med min systemkamera för jag har problem att ladda in den i datorn..

Varit med Julia typ hela helgen, eller från fredag till lördag i alla fall. Vi åkte till stan på fredagen, vi har typ alldrig varit ensama i stan alltså utan Lovisa och Fanny. Vi hade skit kul i alla fall, hittade ett par skitsnygga skor som jag ska ha till skolavslutningsklänningen. I alla fall sov hon sedan över här o vi kollade på one tree hill. Hade skit kul det var typ jätte länge sedan någon sovde över hos mig o tvärt om, i alla fall så ska jag plugga typ hela dagen idag, får se om jag orkar kolla igenom min garderob alltså om jag vill göra mig av med ngt. ska äta nu,
puss

RSS 2.0